17 Eylül 2011 Cumartesi

Proje Koordinasyon Kurulu Toplantıları Yapıldı

"Binalarda Enerji Verimliliği Konusunda Gençlerin Eğitimi Ve İstihdam Edilebilirliğinin Sağlanması Projesi (Yeşil Meslekler İçin Gençlerin Eğitimi Projesi)", kapsamında 28-29 Aralık 2010 tarihlerinde TTMD Ankara Merkez Ofis’te Proje Koordinasyon Kurulu toplantıları yapıldı.


Proje koordinasyonunda yer alan Proje Koordinatörü, Proje Asistanı ve Yerel Proje Asistanları’nın yanı sıra TTMD Başkanı Cafer ÜNLÜ, TTMD Genel Sekreteri Gürkan ARI,  Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Gani BAYRAKTAR, Proje Yeminli Mali Müşaviri, TTMD Mali Müşaviri ve danışman firma yetkilisinin katıldığı toplantılarda, katılımcıların kendilerini tanıtmalarının ardından proje ile ilgili genel bilgilendirme yapıldı.


Danışman firmanın yetkilisi tarafından proje süreçleri ve içeriği ile ilgili bilgilendirmeye yönelik yapılan sunumun ardından, proje koordinatörünün proje faaliyetleri ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli operasyon planlarını açıkladı. Toplantıda tüm katılımcılar konu hakkında görüşlerini bildirerek fikir alışverişinde bulundular.


Toplantı sonucunda, projenin kapsamının geniş, içeriğinin yoğun ve üç şehirde yürütülecek olmasından dolayı oldukça zahmetli bir süreç geçirileceği ancak eğitim amaçlı olması nedeniyle TTMD’nin profesyonel ve uzman kadrolarının özverili çalışmalarıyla zorlanılmadan ve başarı ile sonuçlandırılabileceği konusunda görüş birliğine varıldı.


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen makale hakkında bir yorum yapınız.