17 Eylül 2011 Cumartesi

Su Hazırlama ve Korozyondan Korunma

Su Hazırlama ve Korozyondan Korunma



Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Zonguldak Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu seminerler kapsamında “Su Hazırlama ve Korozyondan Korunma” konulu eğitim semineri 26 Kasım 2010 tarihinde Erdemir Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını TTMD Zonguldak Temsilcisi Necdet Canbulat’ın yaptığı seminere Şerife Köse konuşmacı olarak katıldı.

Seminerin ilk bölümünde su hazırlama tekniklerini anlatan Şerife Köse, bu kapsamda projecilerin ve uygulamacıların uyması gereken kurallar konusunda katılımcılara bilgi verdi.  Seminerin ikinci bölümünde tesisatta korozyondan korunma yöntemlerinin detaylarına değinen konuşmacı, konuya ilişkin örnekler verdi.



Erdemir ve Zonguldak Bölgesi’nden çok sayıda teknik eleman ve mühendisin katılım gösterdiği seminerin son bölümünde Şerife Köse katılımcıların konu kapsamında yönelttikleri soruları cevapladı. Seminer, TTMD Zonguldak Temsilcisi Necdet Canbulat ‘ın konuşmacıya seminere katılımından dolayı teşekkür belgesi sunması ile tamamlandı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen makale hakkında bir yorum yapınız.